Impreuna cu David si Maia am trecut prin multe aventuri frumoase, insa in luna martie a anului 2012, totul s-a schimbat pentru noi. Trecusera cateva saptamani de cand Maia nu se simtea bine, avea febra, o durea burtica si era obosita. Dar nimic nu ne-a pregatit pentru ceea ce avea sa urmeze, diagnosticul care ne-a schimbat viata la toti patru : neuroblastom stadiul IV risc inalt. In aprilie 2012 am inceput tratamentul la Timisoara si pentru a spori sansele de vindecare am luptat pentru continuarea tratamentului in strainatate. Cu ajutorul rudelor si al prietenilor am reusit sa continuam tratamentul in Germania, asa ca din iunie 2012 suntem la Tübingen, centru universitar cu experienta in tratarea acestei boli. In octombrie 2012 a avut loc operatia de rezectie a tumorii si a metastazelor. Anul 2013 Maia l-a inceput cu tratamentul mIBG, urmat apoi de transplantul de celule stem si radioterapie.

In august 2013, cand speram ca tratamentul sa se fi incheiat a venit lovitura cea mare: boala s-a intors si a trebuit sa luam lupta de la capat.

In decembrie 2013, lupta a incetat si odata cu ea si aventura Maiei.


duminică, 10 aprilie 2011

Cupa primaverii Arena Aquasport 2011

Sambata, in 9 aprilie, David a participat la concursul de inot cu colegii de la Aquarena. 
S-a distrat ...
si a castigat si ceva medalii.
Dupa concurs ne relaxam :o)
Rezultatele finale aici

duminică, 3 aprilie 2011

varianta de 1 mai

Acum trei ani am petrecut un 1 mai foarte reusit in Austria la Loipersdorf.
Maia si David sunt mari amatori de distractie in apa iar bazinul de la Loipersdorf e reusit.
Noi am fost de mai multe ori la Loipersdorf, dar tot in sezonul mai rece si nu ne-am putut bucura de zona exterioara, cu loc de joaca si bazine cu valuri. De 1 mai accesul era permis la exterior, dar era cam rece.
La vremea aceea David avea 4 ani iar Maia 5 luni asa ca am apreciat bazinele pentru copii mici si mod deosebit cel cu nisip pe jos si loc de facut castele.
De fiecare data ne-am cazat la Gaestehaus La vie la un raport calitate pret foarte bun si cu o gazda deosebit de placuta si amabila.
Zona e foarte frumoasa, dealuri inverzite, padure si o multime de alei pentru plimbare pe jos sau cu bicicleta. Multe din case si pensiuni nu sunt grupate in sate si sunt  imprastiate im mod foarte pitoresc pe dealuri.
In excursiile noastre am vizitat orasul Graz, fabrica de ciocolata Zotter
si Riegersburg