Impreuna cu David si Maia am trecut prin multe aventuri frumoase, insa in luna martie a anului 2012, totul s-a schimbat pentru noi. Trecusera cateva saptamani de cand Maia nu se simtea bine, avea febra, o durea burtica si era obosita. Dar nimic nu ne-a pregatit pentru ceea ce avea sa urmeze, diagnosticul care ne-a schimbat viata la toti patru : neuroblastom stadiul IV risc inalt. In aprilie 2012 am inceput tratamentul la Timisoara si pentru a spori sansele de vindecare am luptat pentru continuarea tratamentului in strainatate. Cu ajutorul rudelor si al prietenilor am reusit sa continuam tratamentul in Germania, asa ca din iunie 2012 suntem la Tübingen, centru universitar cu experienta in tratarea acestei boli. In octombrie 2012 a avut loc operatia de rezectie a tumorii si a metastazelor. Anul 2013 Maia l-a inceput cu tratamentul mIBG, urmat apoi de transplantul de celule stem si radioterapie.

In august 2013, cand speram ca tratamentul sa se fi incheiat a venit lovitura cea mare: boala s-a intors si a trebuit sa luam lupta de la capat.

In decembrie 2013, lupta a incetat si odata cu ea si aventura Maiei.


vineri, 11 martie 2011

Concurs de inot la Oradea

  In weekend-ul 5-6 martie a avut loc la Oradea concursul de inot Herman Schier. Planificat din timp si asteptat cu bucurie, primul nostru concurs in afara Timisorii, nu a fost fara surprize, placute si neplacute. Vineri seara David a facut febra, dar am pornit totusi la drum.
Sambata David a concurat la proba de 50 m liber, asa cu febra si tuse. Mare parte din echipa de inot a lui Sabin, recent infiintatul C.S. Aquasport, din care face parte David, era "virusata". Toti insa s-au straduit sa dea ce e mai bun, si asta se datoreaza in mare masura antrenorului lor care a stiu sa ii motiveze. Dotati cu noile training-uri brand-uite cu numele clubului, cadou de la sponsori :o)
C.S. Aquasport
au participat la deschiderea concursului
Sabin si echipa 
incalzirea de sambata
David (cu casca rosie) inainte de start la 50 m liber
alaturi de Robert si Andrei
Apoi am vizitat Baile Felix. In martie, nuferi nu erau, dar am vazut biserica de lemn,
 pesti,
broaste testoase si... caini
Ne-am intors la Oradea si am vizitat   :o)    un loc de joaca. Locul de joaca este foarte reusit. Are zona de joaca la interior, care nu ne-a impresionat foarte tare, dar suprafata de la exterior ne-a placut mult.

Duminica, tot cu febra, David a insistat sa concureze la 50 m spate, proba lui preferata.
A obtinut un super loc 6, pentru care ne-am bucurat toti foarte mult. Rezultatele complete le gasiti pe swim.ro.
David are norocul de a avea un antrenor deosebit. Puteti citii aici impresiile lui de la concurs.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu