Impreuna cu David si Maia am trecut prin multe aventuri frumoase, insa in luna martie a anului 2012, totul s-a schimbat pentru noi. Trecusera cateva saptamani de cand Maia nu se simtea bine, avea febra, o durea burtica si era obosita. Dar nimic nu ne-a pregatit pentru ceea ce avea sa urmeze, diagnosticul care ne-a schimbat viata la toti patru : neuroblastom stadiul IV risc inalt. In aprilie 2012 am inceput tratamentul la Timisoara si pentru a spori sansele de vindecare am luptat pentru continuarea tratamentului in strainatate. Cu ajutorul rudelor si al prietenilor am reusit sa continuam tratamentul in Germania, asa ca din iunie 2012 suntem la Tübingen, centru universitar cu experienta in tratarea acestei boli. In octombrie 2012 a avut loc operatia de rezectie a tumorii si a metastazelor. Anul 2013 Maia l-a inceput cu tratamentul mIBG, urmat apoi de transplantul de celule stem si radioterapie.

In august 2013, cand speram ca tratamentul sa se fi incheiat a venit lovitura cea mare: boala s-a intors si a trebuit sa luam lupta de la capat.

In decembrie 2013, lupta a incetat si odata cu ea si aventura Maiei.


vineri, 12 octombrie 2012

12 octombrie

La ora 12 ora locala, Maia a intrat la sala ca sa i se inchida burtica. Speram ca totul va decurge fara probleme.
Ieri seara si in dimineata aceasta am reusit sa si comunicam un pic cu ea. Nu poate vorbi dar reuseste sa comunice dand din cap. Medicii ne-au dat vestea buna ca si analizele sunt din ce in ce mai bune.
Va tinem la curent.

Un comentariu:

  1. Ne rugam pentru Maia. Dumnezeu are grija de ea si de voi toti. Sa aveti putere, pace si credinta si sa va sustineti unul pe altul. Ne bucuram sa vedem ca Maia isi revine si vestile sunt bune.
    Cu drag Diana matusa lui Dennis F- este si el acum la clinica...

    RăspundețiȘtergere