Impreuna cu David si Maia am trecut prin multe aventuri frumoase, insa in luna martie a anului 2012, totul s-a schimbat pentru noi. Trecusera cateva saptamani de cand Maia nu se simtea bine, avea febra, o durea burtica si era obosita. Dar nimic nu ne-a pregatit pentru ceea ce avea sa urmeze, diagnosticul care ne-a schimbat viata la toti patru : neuroblastom stadiul IV risc inalt. In aprilie 2012 am inceput tratamentul la Timisoara si pentru a spori sansele de vindecare am luptat pentru continuarea tratamentului in strainatate. Cu ajutorul rudelor si al prietenilor am reusit sa continuam tratamentul in Germania, asa ca din iunie 2012 suntem la Tübingen, centru universitar cu experienta in tratarea acestei boli. In octombrie 2012 a avut loc operatia de rezectie a tumorii si a metastazelor. Anul 2013 Maia l-a inceput cu tratamentul mIBG, urmat apoi de transplantul de celule stem si radioterapie.

In august 2013, cand speram ca tratamentul sa se fi incheiat a venit lovitura cea mare: boala s-a intors si a trebuit sa luam lupta de la capat.

In decembrie 2013, lupta a incetat si odata cu ea si aventura Maiei.


joi, 5 august 2010

impresii de vara de la Garana

o vara frumoasa intr-un loc drag noua din muntii Semenic:
David si Maia "sustinind" indicatorul turistic


 Garana se afla la aproximativ 40 km de Resita, orasul unde am crescut; 
cateva poze superbe facute de tatal meu in excursie, pe drumul din spatele bisericii:


cei trei verisori: Iulia, Maia si David


in casa noastra de vacanta bunica mea isi petrece verile; anul acesta mama mea si cei doi verisori si buni prieteni, Iulia si David au petrecut o vacanta frumoasa; la sfarsit de saptamana i-am vizitat impreuna cu Maia care anul acesta a stat acasa cu mama si tata
Iulia si Maia se racoresc in "piscina"
David va merge din toamna la scoala
la cativa kilometri de Garana se afla lacul Trei Ape:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu