Impreuna cu David si Maia am trecut prin multe aventuri frumoase, insa in luna martie a anului 2012, totul s-a schimbat pentru noi. Trecusera cateva saptamani de cand Maia nu se simtea bine, avea febra, o durea burtica si era obosita. Dar nimic nu ne-a pregatit pentru ceea ce avea sa urmeze, diagnosticul care ne-a schimbat viata la toti patru : neuroblastom stadiul IV risc inalt. In aprilie 2012 am inceput tratamentul la Timisoara si pentru a spori sansele de vindecare am luptat pentru continuarea tratamentului in strainatate. Cu ajutorul rudelor si al prietenilor am reusit sa continuam tratamentul in Germania, asa ca din iunie 2012 suntem la Tübingen, centru universitar cu experienta in tratarea acestei boli. In octombrie 2012 a avut loc operatia de rezectie a tumorii si a metastazelor. Anul 2013 Maia l-a inceput cu tratamentul mIBG, urmat apoi de transplantul de celule stem si radioterapie.

In august 2013, cand speram ca tratamentul sa se fi incheiat a venit lovitura cea mare: boala s-a intors si a trebuit sa luam lupta de la capat.

In decembrie 2013, lupta a incetat si odata cu ea si aventura Maiei.


duminică, 20 mai 2012

20 mai

Azi e o zi dintre cele care nu ne plac.
Maia e in aplazie si  ca si dupa prima cura cu citostatice, cand scade numarul de trombocite, ne trezim cu cate o sangerare nazala care nu se mai opreste si dupa cum glumea ORL-ista, ii face rost de un nas de clovn. Acum Maia are un tampon nazal care trebuie sa ramana in nas timp de 3 zile.
Cred ca sperantele noastre la o vacanta de cateva zile acasa (pana la urmatorul ciclu de chimioterapie care trebuie sa inceapa de azi intr-o saptamana), s-au spulberat.
Singura veste buna sunt mesajele de simpatie si sprijin care continua sa apara din cele mai neasteptate locuri.
Multumim !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu