Impreuna cu David si Maia am trecut prin multe aventuri frumoase, insa in luna martie a anului 2012, totul s-a schimbat pentru noi. Trecusera cateva saptamani de cand Maia nu se simtea bine, avea febra, o durea burtica si era obosita. Dar nimic nu ne-a pregatit pentru ceea ce avea sa urmeze, diagnosticul care ne-a schimbat viata la toti patru : neuroblastom stadiul IV risc inalt. In aprilie 2012 am inceput tratamentul la Timisoara si pentru a spori sansele de vindecare am luptat pentru continuarea tratamentului in strainatate. Cu ajutorul rudelor si al prietenilor am reusit sa continuam tratamentul in Germania, asa ca din iunie 2012 suntem la Tübingen, centru universitar cu experienta in tratarea acestei boli. In octombrie 2012 a avut loc operatia de rezectie a tumorii si a metastazelor. Anul 2013 Maia l-a inceput cu tratamentul mIBG, urmat apoi de transplantul de celule stem si radioterapie.

In august 2013, cand speram ca tratamentul sa se fi incheiat a venit lovitura cea mare: boala s-a intors si a trebuit sa luam lupta de la capat.

In decembrie 2013, lupta a incetat si odata cu ea si aventura Maiei.


sâmbătă, 26 mai 2012

Maia este acasa pentru 2 zile

Incepand de ieri dupa pranz, cand am terminat cu "poza la burtica" (RMN), am primit liber acasa pana duminica dimineata cand vom incepe ciclul urmator (nr.3).

6 comentarii:

 1. Draga Maia, suntem alaturi de tine in aceasta lupta si iti dorim multa sanatate, sa reusesti sa infrunti toate greutatile si sa te faci bine.
  Multa putere parintilor sa fie alaturi de Maia!

  p.s. Am publicat povestea Maiei ieri pe pagina noastra si deja multi oameni au fost impresionati de acest caz. Sper din suflet sa intalniti cat mai multi oameni cu suflet care sa va sprijine. Doamne ajuta!
  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=318918831517112&set=a.255669971175332.59733.214190908656572&type=3&theater

  RăspundețiȘtergere
 2. Maia iti dorim sa te faci bine si sa vi inapoi la gradi cat mai repede .... sa ne jucam impreuna .Al tau coleg de grupa,Robert.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc Robert ! Dupa ce termin tratamentul vin.
   Cu drag Maia

   Ștergere
 3. Renate Berger.27 mai 2012, 15:49

  Andrea ,sunt alaturi de tine si de Maia si ma rog ca Dumnezeu sa va dea putere sa treceti cu bine peste toate.Daca mai este ceva cu ce va putem ajuta inafara de donati te rog sa ne spui.Va pup.

  RăspundețiȘtergere
 4. Cat am asteptat postarea voastra! Maia te pupam cu drag! Andrea, pe pagina ta de Facebook ti-am trimis un desen si o scrisorica pentru Maia din partea noastra. Nu gasisem o alta varianta de contact.
  Va pupam si asteptam vesti bune!

  RăspundețiȘtergere