Impreuna cu David si Maia am trecut prin multe aventuri frumoase, insa in luna martie a anului 2012, totul s-a schimbat pentru noi. Trecusera cateva saptamani de cand Maia nu se simtea bine, avea febra, o durea burtica si era obosita. Dar nimic nu ne-a pregatit pentru ceea ce avea sa urmeze, diagnosticul care ne-a schimbat viata la toti patru : neuroblastom stadiul IV risc inalt. In aprilie 2012 am inceput tratamentul la Timisoara si pentru a spori sansele de vindecare am luptat pentru continuarea tratamentului in strainatate. Cu ajutorul rudelor si al prietenilor am reusit sa continuam tratamentul in Germania, asa ca din iunie 2012 suntem la Tübingen, centru universitar cu experienta in tratarea acestei boli. In octombrie 2012 a avut loc operatia de rezectie a tumorii si a metastazelor. Anul 2013 Maia l-a inceput cu tratamentul mIBG, urmat apoi de transplantul de celule stem si radioterapie.

In august 2013, cand speram ca tratamentul sa se fi incheiat a venit lovitura cea mare: boala s-a intors si a trebuit sa luam lupta de la capat.

In decembrie 2013, lupta a incetat si odata cu ea si aventura Maiei.


vineri, 8 iunie 2012

8 iunie

In ziua a opta de chimioterapie  (4 iunie) am facut petrecere cu zumba

6 comentarii:

 1. Maia esti minunata, talentata, curajoasa, puternica si pozitiva! Va pupam! Mai un pic si o sa te faci bine de tot! C.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce surpriza frumoasa, esti fantastica, ma bucur mult sa te vad dansand ZUMBA!!! Te pupa Miru.

  RăspundețiȘtergere
 3. Sa te tina Dumnezeu tot asa vesela, frumoasa si in putere. Esti o minune de copil! Doamne ajuta sa te insanatosesti micuto cat mai curand posibil!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bravo Maia ! Esti din ce in ce mai frumoasa si te misti si foarte bine de altfel! Mergem impreuna la zumba! Promit!

   Ștergere
 4. Maia, ce Frumosi sti sa dansezi zumba. Draga mea ITi Dorset Mai départe Multa bucuriie la dansezi. Andrea Multa putere si curaj pentru Tübingen. Va. Pup lidia

  RăspundețiȘtergere
 5. lui Iris i-a placut mult cum danseaza Maia si a vrut sa-i spuna hi !

  RăspundețiȘtergere