Impreuna cu David si Maia am trecut prin multe aventuri frumoase, insa in luna martie a anului 2012, totul s-a schimbat pentru noi. Trecusera cateva saptamani de cand Maia nu se simtea bine, avea febra, o durea burtica si era obosita. Dar nimic nu ne-a pregatit pentru ceea ce avea sa urmeze, diagnosticul care ne-a schimbat viata la toti patru : neuroblastom stadiul IV risc inalt. In aprilie 2012 am inceput tratamentul la Timisoara si pentru a spori sansele de vindecare am luptat pentru continuarea tratamentului in strainatate. Cu ajutorul rudelor si al prietenilor am reusit sa continuam tratamentul in Germania, asa ca din iunie 2012 suntem la Tübingen, centru universitar cu experienta in tratarea acestei boli. In octombrie 2012 a avut loc operatia de rezectie a tumorii si a metastazelor. Anul 2013 Maia l-a inceput cu tratamentul mIBG, urmat apoi de transplantul de celule stem si radioterapie.

In august 2013, cand speram ca tratamentul sa se fi incheiat a venit lovitura cea mare: boala s-a intors si a trebuit sa luam lupta de la capat.

In decembrie 2013, lupta a incetat si odata cu ea si aventura Maiei.


sâmbătă, 9 iunie 2012

9 iunie

Am ajuns in punctul in care ne pregatim pentru ceea ce va urma. Prietenii nostrii au facut totul posibil si le multumim din suflet !
ce frumos e afara

Daca toul merge bine, joi vom zbura la Muenchen, iar de acolo vom pleca vineri dimineata devreme sa ne internam la Spitalul Universitar Tuebingen. Un prieten a intermediat cazarea la Elternhaus Jose Carerras Haus, finantata de Fundatia pentru sprijinul copiilor bolnavi de cancer Tuebingen.


Ce speram noi ?
Trei litere magice NED  adica no evidence of disease. Speram sa ajungem cat mai repede si cu cat mai putine complicatii in faza asta.
Blog-ul care ne-a inspirat si ne speranta este al unui baietel care a inceput lupta in 2007 si inca sa mai afla la tratament la Tuebingen Tapferer Nick

3 comentarii:

  1. totul va fii bine! Mult curaj si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma rog pentru dvs. si Maia!Sunt sigura ca Domnul va face sa fie bine si sa va intoarceti cu bucurie in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne gandim la voi si la plecarea de maine! Ne vom ruga ca totul sa fie bine! Asteptam vesti cat mai bune. Draga Maia iti dorim tot binele din lumea asta! Va pupam. C.

    RăspundețiȘtergere