Impreuna cu David si Maia am trecut prin multe aventuri frumoase, insa in luna martie a anului 2012, totul s-a schimbat pentru noi. Trecusera cateva saptamani de cand Maia nu se simtea bine, avea febra, o durea burtica si era obosita. Dar nimic nu ne-a pregatit pentru ceea ce avea sa urmeze, diagnosticul care ne-a schimbat viata la toti patru : neuroblastom stadiul IV risc inalt. In aprilie 2012 am inceput tratamentul la Timisoara si pentru a spori sansele de vindecare am luptat pentru continuarea tratamentului in strainatate. Cu ajutorul rudelor si al prietenilor am reusit sa continuam tratamentul in Germania, asa ca din iunie 2012 suntem la Tübingen, centru universitar cu experienta in tratarea acestei boli. In octombrie 2012 a avut loc operatia de rezectie a tumorii si a metastazelor. Anul 2013 Maia l-a inceput cu tratamentul mIBG, urmat apoi de transplantul de celule stem si radioterapie.

In august 2013, cand speram ca tratamentul sa se fi incheiat a venit lovitura cea mare: boala s-a intors si a trebuit sa luam lupta de la capat.

In decembrie 2013, lupta a incetat si odata cu ea si aventura Maiei.


sâmbătă, 8 septembrie 2012

a venit David


Ne bucuram mult sa il avem pe David alaturi de noi. 


David va incepe luni scoala la Tübingen.
Marea noastra dorinta este ca si Ovi sa ni se alature cat mai curand, sa fim din nou impreuna, toti patru.

2 comentarii:

  1. Ii dorim lui David acomodare usoara la scoala si invatatoare tot asa bune si sufletiste ca cele din Romania!!! Pentru micutza Maia toata consideratzia pentru curaj si rabdare si ii dorim remisie spontana totala, posibila la copii, fara nici o explicatzie stiintzifica!

    RăspundețiȘtergere