Impreuna cu David si Maia am trecut prin multe aventuri frumoase, insa in luna martie a anului 2012, totul s-a schimbat pentru noi. Trecusera cateva saptamani de cand Maia nu se simtea bine, avea febra, o durea burtica si era obosita. Dar nimic nu ne-a pregatit pentru ceea ce avea sa urmeze, diagnosticul care ne-a schimbat viata la toti patru : neuroblastom stadiul IV risc inalt. In aprilie 2012 am inceput tratamentul la Timisoara si pentru a spori sansele de vindecare am luptat pentru continuarea tratamentului in strainatate. Cu ajutorul rudelor si al prietenilor am reusit sa continuam tratamentul in Germania, asa ca din iunie 2012 suntem la Tübingen, centru universitar cu experienta in tratarea acestei boli. In octombrie 2012 a avut loc operatia de rezectie a tumorii si a metastazelor. Anul 2013 Maia l-a inceput cu tratamentul mIBG, urmat apoi de transplantul de celule stem si radioterapie.

In august 2013, cand speram ca tratamentul sa se fi incheiat a venit lovitura cea mare: boala s-a intors si a trebuit sa luam lupta de la capat.

In decembrie 2013, lupta a incetat si odata cu ea si aventura Maiei.


vineri, 21 septembrie 2012

David in tabara de aventura (August 2012)

Am tot vrut sa povestesc si despre aceasta aventura, dar abia acum am gasit timp pentru asta.
La jumatatea lunii august, David a participat impreuna cu echipa de inot (Echipa lui Sabin - CS Aquasport) la o tabara de aventura organizata de Coco Galescu (Clubul Montan Caransebes) la Muntele Mic.
David s-a distrat foarte bine , mai ales ca a fost si ultima actiune impreuna cu echipa lui Sabin, cel putin pentru anul acesta.
Multumim mult lui Sabin si echipei pentru toate momentele placute petrecute impreuna in toti acesti 3 ani in care David a facut parte din echipa.
Aici sunt doar cateva poze din tabara, dar mai multe se gasesc pe site-ul clubului.

Un comentariu: