Impreuna cu David si Maia am trecut prin multe aventuri frumoase, insa in luna martie a anului 2012, totul s-a schimbat pentru noi. Trecusera cateva saptamani de cand Maia nu se simtea bine, avea febra, o durea burtica si era obosita. Dar nimic nu ne-a pregatit pentru ceea ce avea sa urmeze, diagnosticul care ne-a schimbat viata la toti patru : neuroblastom stadiul IV risc inalt. In aprilie 2012 am inceput tratamentul la Timisoara si pentru a spori sansele de vindecare am luptat pentru continuarea tratamentului in strainatate. Cu ajutorul rudelor si al prietenilor am reusit sa continuam tratamentul in Germania, asa ca din iunie 2012 suntem la Tübingen, centru universitar cu experienta in tratarea acestei boli. In octombrie 2012 a avut loc operatia de rezectie a tumorii si a metastazelor. Anul 2013 Maia l-a inceput cu tratamentul mIBG, urmat apoi de transplantul de celule stem si radioterapie.

In august 2013, cand speram ca tratamentul sa se fi incheiat a venit lovitura cea mare: boala s-a intors si a trebuit sa luam lupta de la capat.

In decembrie 2013, lupta a incetat si odata cu ea si aventura Maiei.


miercuri, 3 octombrie 2012

3 octombrie

Avem noutati.
Incepand de duminica Maia a iesit din aplazie si se simte bine. Luni a fost la RMN, marti am primit rezultatul si am vorbit cu chirurgul: operatia programata in 8 octombrie (lunea viitoare) va fi destul de complicata. Am scapat de sternotomie dar raman rezectia pariala a ficatului si munca minutioasa de a elibera vasele mari ingropate in ceea ce pare a fi tesut tumoral inactiv. Exista in contiunuare riscul de a pierde un rinichi.Maia-Minnie-Stephanie 
Incepand de sambata, de cand am primit cheia de la noua locuinta, am inceput si operatiunea de curatenie si amenajare si bineinteles Maia a vrut sa ajute.


 Sambata a venit si Ovidiu cu masina incarcata cu lucrurile mai importante de acasa, printre care si multe jucarii, spre bucuria copiilor. Incercam sa ne organizam si sa intram intr-o oarecare normalitate.


Tineti-ne pumnii pentru luni.


3 comentarii: